7,10 €BTW incl.
IK ♥ JOU
Geef je kinderen en vrienden
een gepersonalisserde
nummerplaat !
Levering door
Taxipost in 24 U

Enkele voorbeelden van gepersonaliseerde nummerplaten

Een leuk kado. Een echte Belgische nummerplaat met een geboorte datum, een naam of een slogan erop. U heeft 9 karaters om u uit te drukken. Enkele voorbeelden:  I LOVE YOU,   BETTY,   1983-7-11,   IK ♥ JOUW,    I ♥ GENT,  ♥ MARK ♥
In alle huizen, appartementen, burelen, werkplaatsen en studentenkamers is er altijd een plaatsje voor een FUN plaat.
Gebruik de optie FUN plaat indien u een oud of een gepersonaliseerd nummer nodig heeft. Vergeet de streepjes niet!

Onze gepersonaliseerde platen zijn echte belgische nummerplaten !

Onze gepersonaliseerde nummerplaten of FUN nummerplaten zijn echte nummerplaten. Het zijn aluminiumplaten van 520mm op 110 mm, geperst met een pers van 30 ton en geschilderd op 200°C. Al onze nummerplaten en de retroreflecterende film beantwoorden aan de specificaties van de ministerïele besluiten en zijn ISO 9001-2008 gecertificeerd.
Linksboven op de nummerplaat staat de referentie, die naar het homologatiecertificaat verwijst dat de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer aan onze gepersonaliseerde nummerplaten toegekend heeft.

De beste prijs op internet !

7,10 € BTW inclusief is een bodemprijs voor een FUN plaat !
Zeg het ons indien u dezelfde kwaliteit ergens goedkoper vindt.

Levering door Taxipost in 24 uur.

De levering gebeurt D+1 of D+2 en wordt door Taxipost afgehandeld. De leveringskosten bedragen 6,57 € voor pakjes van 0 tot 2 Kg. Dit komt overeen met ongeveer 8 nummerplaten. Voor pakjes van 2 tot 10 Kg, 20 nummerplaten, bedragen de verzendingskosten 8,51 €.
Wij maken en verzenden nummerplaten elke dag, maar zelden op zondag, maandag en feestdagen.
Volg uw zending door het barcodenummer van Taxipost, dat op uw factuur of kasticket staat, in te geven op de site E-Tracker van bpost. Schrijf uw barcodenummer in het veld 'Geef barcode(s) in'.