11 €BTW incl.
En gratis
een nummerplatenhouder
ter waarde van 4,60 €!

Nummerplaten
in aluminium

 

Geleverd door Taxipost
in 24 uur

Uw nummerplaat en de autokeuring

Sinds 1 juni 2012 controleren de autokeuringcentra systematisch het identificatieteken van de kentekenplaat of nummerplaat. Indien uw kentekenplaat of nummerplaat geen geldige identificatieteken heeft, dan zult u een nieuwe nummerplaat moeten kopen.
De nummerplaten die wij verkopen hebben linksboven een identificatie die naar het certifcaat verwijst dat onze platen gekregen hebben van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer.
Met onze nummerplaten of kentekenplaten zult u geen problemen hebben. Noch met de politie, noch met de autokeuringcentra.

11 € BTW inclusief ! Plus een gratis platenhouder ! (1) De beste prijs op internet !

Een lage prijs ... plus een gratis nummerplaathouder ter waarde van 4,60 € ! Goedkoop voor een aluminium nummerplaat die met een pers van 30 Ton geperst wordt en op 200°C gekleurd wordt. Zo'n kwaliteit krijgt u niet overal ! Vergeet niet een tweede nummerplaat te kopen voor uw fietsendrager, uw kleine aanhangwagen of voor uw parkingplaats.
Heeft u een gepersonaliseerd nummerplaat voor uw auto nodig? Of als geschenk voor een kind of vriend(in). 7,10 € BTW incl. Dit is goedkoop ! Klik hier !

Een gratis platenhouder ter waarde van 4,60 € ! (1)

Gebruik een nummerplaathouder om uw nummerplaat vast te maken. Het is veel eenvoudiger en ook veel mooier. Bij nummerplaat.nu krijgt u een nummerplaathouder gratis. Er staat geen publiciteit op! Een geschenk met een waarde van 4,60 € !
Wij verkopen ook inox vijzen om uw nummerplaat op de plaathouder vast te zetten. Inox vijzen roesten niet !

Levering via Taxipost in 24 Uur in België!

De verzendingskosten bedragen 6,57 € voor pakjes t/m 8 nummerplaten en 8.51 € voor pakjes van 20 nummerplaten. De levering wordt door Taxipost afgehandeld en geschiedt op dag+1 indien u 's morgens of 's namiddags bestelt. We leveren alleen maar in België.
Wij maken en verzenden nummerplaten elke dag, maar zelden op zondag, maandag en feestdagen.
Volg uw zending door het barcodenummer van Taxipost, dat op uw factuur of kasticket staat, in te geven op de site E-Tracker van bpost. Schrijf uw barcodenummer in het veld 'Geef barcode(s) in'.

Onze nummerplaten zijn top-kwaliteit platen !

Onze nummerplaten worden met een pers van 30 Ton geperst in een aluminium van het type EN 1050A of 1200/H42.  Ze hebben een dikte van +/- 1,05 mm. Nadat ze geperst werden, worden ze op een temperatuur van 200°C gekleurd. Niet iedereen heeft de industriële machines om onze kwaliteit te evenaren. Uiteraard zijn onze nummerplaten ISO 9001-2008 gecertificeerd. Ze beantwoorden tevens aan de specificaties van de ministerïele besluiten in voege.

Certificaat van erkenning

Onze nummerplaten en kentekenplaten hebben van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer een goedkeuring en homologatie certificaat gekregen. De letters, die linksboven op onze nummerplaten staan, verwijzen naar dat certificaat. Indien u uw nummerplaat op www.nummerplaat.nu bestelt, dan weet u met zekerheid dat u een gehomologeerd en gecertificeerd nummerplaat koopt.

(1)  een gratis nummerplaathouder per bestelling