Ecologie
Kwaliteit
Onze Prijzen

Ecologie

Onze nummerplaten verpakken met oud karton is een doelbewuste ecologische keuze. Wij danken de mensen die ons oud karton en gebruikte verpakkingen bezorgen. Door oud karton en gebruikte verpakkingen te hergebruiken steunen wij actief de duurzame ontwikkeling. Wij danken onze klanten die ons verstaan en weten dat verpakken met oud karton arbeidsintensiever is dan met op maat gemaakte verpakkingen.

De kwaliteit van onze nummerplaten

Onze nummerplaten worden met een pers van 30 ton geperst in een aluminium van het type EN 1050A of 1200/H42.  Hun afmetingen zijn : 52 cm x 11cm. Ze hebben een dikte van +/- 1,05 mm. Nadat ze geperst werden, worden ze op een temperatuur van 200°C gekleurd. Onze nummerplaten schilferen niet !
Onze nummerplaten en de retroreflecterende film die ze bedekt zijn ze ISO 9001-2008 gecertificeerd en beantwoorden aan de specificaties van de ministerïele besluiten in voege.
Niet iedereen heeft de industriële machines om onze kwaliteit te evenaren.

Algemene Verkoopsvoorwaarden

1. ALGEMEEN
Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn integraal van toepassing op al onze aanbiedingen en offertes alsmede op alle door ons gesloten overeenkomsten. Behoudens expliciete afwijkende bepaling wordt de koper geacht deze voorwaarden te kennen en in haar geheel te aanvaarden.

2. BESTELLEN
Wij verkopen uitsluitend in België en men kan enkel via Internet bestellen. De klant moet de gegevens die hij ingeeft goed controleren voordat hij ze verstuurt. Eens verstuurd kan hij ze niet meer wijzigen. Een verkoopsovereenkomst tussen de klant en www.numberplate.be ontstaat wanneer www.numberplate.be de bestelling van de klant bevestigd heeft.

3. DE PRIJZEN
De prijzen en de voorwaarden kunnen om het even wanneer veranderen. Uw aankoopprijs is de prijs die gepubliceerd is op het ogenblik dat u uw bestelling bevestigt.

4. BETALING
De betaling geschiedt contant op het ogenblik van de bestelling. De betalingen via internet worden via de diensten van het bedrijf Ogone beveiligd.

5. PERSOONLIJKE GEGEVENS
www.numberplate.be beheert geen persoonlijke gegegevens zoals naam, adres en e-mail. Deze gegevens moeten bij elke bestelling weer ingegeven worden.

6. TERUGZENDING VAN GOEDEREN
Ons product wordt gepersonaliseerd volgens de specificaties die de klant geeft. Ons product beantwoordt aan alle besluiten die in voege zijn. In geen geval wordt ons product teruggenomen, uitgewisseld of terugbetaald.

7. LEVERING en TRANSPORT
De goederen worden geleverd op het adres die de klant gegeven heeft. De transport wordt door Taxipost verzorgd en door de klant betaald. Wij zijn niet verantwoordelijk indien Taxipost zijn contractuele verplichtingen niet naleeft.
Indien u een niet bestaand adres, een verkeerd postcode ingegeven heeft of uw pakje niet gaat afhalen in een postpunt, dan zal Taxipost ons uw bestelling terugbrengen. Wij herzenden uw bestelling wanneer u de nieuwe transportkosten betaald heeft.
De pakjes, die terugkomen, worden 3 maanden bewaard. Daarna worden ze vernietigd.

8. RECHTSMACHT
Alle betwistingen die kunnen ontstaan naar aanleiding van een verkoop zijn uitsluitend onderworpen aan de rechtbanken van Brussel en van het eerste kanton. Deze verkoopsvoorwaarden zijn geldig vanaf du 01/03/2011. Zij vernietigen en vervangen alle vorige.

Contact

www.nummerplaat.nu en www.numberplate.be zijn diensten van :

Pauwels Tape bvba
Brixtonlaan 25
1930 Zaventem
ondernemingsnummer BE 0447 228 990

e-mail: info at numberplate.be